Izbornik Zatvoriti

Uslovi korišćenja

Sajt koji ste upravo posetili ( www.unique-horeca.com ) namenjen je isključivo KUPCIMA NA VELIKO.

Sajt www.unique-horeca.com je online servis za naručivanje veleprodaje UniQue Horeca d.o.o. iz Kruševca (u daljem tekstu unique-horeca.com) i u vlasništvu je domaće kompanije “UniQue Horeca d.o.o.” (u daljem delu teksta UniQue Horeca d.o.o.) čije se sedište nalazi na adresi Bivoljska br.48, Kruševac, Srbija. Web portal online servisa za naručivanje se nalazi na internet adresi https://unique-horeca.com

unique-horeca.com servis je namenjen pravnim licima i njegovo korišćenje i upotreba je potpuno BESPLATNA. Pravila i uslovi korišćenja definišu postupke čijim prihvatanjem nedvosmisleno potvrđujete da ste saglasni sa eventualnim ograničenjima koje ovaj servis nosi sa sobom. Pored toga, tu smo da Vas informišemo na najbolji mogući način, tako da izbegnemo Vaše dovođenje u bilo kakvu zabludu. Korišćenjem servisa unique-horeca.com prihvatate navedene uslove i pravila, pa se smatra da ste automatski pristali na iste. U suprotnom UniQue Horeca d.o.o. Kruševac se oslobađa svake odgovornosti.

USLOVI KUPOVINE

Uslovi kupovine definišu pravila i postupke ponuđene od strane unique-horeca.com servisa, koji se pored ostalog sastoje iz: naručivanja, pripreme, plaćanja, povrata i reklamacije robe. Kupcem se smatra svako pravno lice koja elektronskim putem naruči više proizvoda, a prethodno je, formirajući i šaljući online narudžbinu, prihvatila sve predviđene uslove korišćenja.

   • Nakon završetka narudžbine na Web portalu kupac na svoju e-mail adresu dobija spisak naručenih artikala sa prikazanim količinama, orijentacionom cenom artikala i orijentacionom ukupnom vrednošću.
   • Može se desiti da cene prilikom dostave odstupaju, odnosno nisu iste kao u momentu naručivanja. Ovo se naročito odnosi na artikle na akcijiskim sniženjima. Važeće cene kupac dobija u računu koji će mu biti dostavljen.
   • Sve cene na https://unique-horeca.com prikazane su u nacionalnoj valuti (RSD) bez obračunatog PDV-а
   • UniQue Horeca d.o.o. Kruševac ne garantuje da će svaki poručeni artikal biti isporučen
   • UniQue Horeca d.o.o. Kruševac ima diskreciono pravo da bez prethodnog obaveštenja ograniči količine pojedinih akcijskih proizvoda
   • UniQue Horeca d.o.o. Kruševac ima diskreciono pravo da nakon poslatog upozorenja korisniku servisa, bez obrazloženja trajno ukine pristup unique-horeca.com servisu i to u slučajevima kada korisnik: NAMERNO zloupotrebljava servis, ne poštuje pravila i uslove kupovine, vređa i omalovažava zaposlene i dr.
   • Svi kupci koji prvi put obavljaju kupovinu biće pozvani telefonskim putem, kako bi se proverila ispravnost narudžbine.
   • Prikazana fotografija artikla može odstupiti od stvarnog izgleda artikla i molimo Vas da to imate u vidu.
   • Pojedine fotografije artikala predstavaljaju aranžman za fotografisanje i nisu svi elementi sastavni deo artikla.

U Kruševcu, 01.11.2022.