Izbornik Zatvoriti

O nama

UnIQue Horeca je kompanija koja je orijetnisana isključivo ka profesionalnom kupcu.

UnIQue Horeca je od 2020. godine ekskluzivni uvoznik profesionalne opreme za čišćenje Ermop. Ermop je svetski brend i jedan od najvećih proizvođača manuelne opreme za čišćenje u svetu. Sva oprema je strogo urađena po svim standardima kvaliteta.

Od 2019. godine UnIQue Horeca d.o.o. je postala ovlašćeni distributer brenda Kimberly Clark. Papirna galenterija koja zadovoljava sve potrebe današnjeg profesionalnog kupca i šire. U ponudi su sve vrste složivog papira, auto cut rolni, kao i potpuna podrška u opremanju objekata odgovarajućim držačima ubrusa, toalet papira i dozerima za sapun. Kimberly Clark je jedan od vodećih brendova u svetu.

Od 2020. godine UnIQue Horeca d.o.o. potpisuje ugovor sa poljskim brendom Clinex. Clinex je ime brenda za profesionalnu hemiju. Svojim asortimanom pokriva svaki segment upotrebe hemije, bilo da je u pitanju održavanje prostorija ili kuhinja, hala, kancelarija ili pak mašinskog pranja u kuhinjama ili vešerajima.

Našoj kompaniji je poverenje ukazalo preko 100 školskih ustanova, mnogi domovi za stare, klinike, ordinacije… Možemo se pohvaliti i da smo povlašćeni snabdevači Moravskog Koridora i internacionalne kompanije Bechtel Enka. Sposobni smo da odgovorno i u potpunosti snabdevamo i najzahtevnije projekte poput ovog.